הבהרת נמשים ופיגמנטציה בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

06/11/2016 | 06:37 | מאת: מיכל

שלום, אני מחפשת כבר המון זמן משחה יעילה כלשהיא שתוכל להבהיר לי את עור הפנים- כמה שיותר יותר טוב. אני אמנם רק בת 24 אבל הצטברו לי המון נמשים, שיזוף והאזור סביב הפה נעשה טיפה כהה יותר. באיזו משחה רפואית אני יכולה להשתמש שלא דורשת מרשם רופא? הייתי אצל רופאת עור והיא הפנתה אותי לתכשירי האסתטיקה בחנויות הפארם. אין לי כסף מיותר, אני מעוניינת במשחה רפואית שיעילותה הוכחה ולא בתכשיר יקר שלא עוזר. אשמח לשמוע על תכשירים שכאלו המכילים רכיבים פעילים שיעליתם הוכחה כגון הידרוקינון וכו'... (ושלא דורשים מרשם מיוחד מרופא/ת עור)

06/11/2016 | 06:49 | מאת: מיכל

אגב, שמעתי על משחה שנקראת esomad , אני לא מצליחה למצוא אותה בשום בית מרקחת (ולזה דווקא כן היה לי מרשם) האם את מכירה משחה מחליפה או דומה?? תודה