רטוויט

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

02/11/2016 | 17:00 | מאת: דנה

שלום, סיימתי לפני חודשיים טיפול בראוקוטן, רופאה אחת המליצה לי להשתמש ברטוויט וכשהתיעצתי עם רופאה אחרת היא אמרה שאין צורך. מה המטרה והאפקט של רוטוויט? מתי הוא מומלץ לשימוש לאחר ראוקוטן ומתי לא? האם שימוש בנוסחת קליגמן לטיפול בפיגמנטים תייצר את אותו אפקט?

05/11/2016 | 11:11 | מאת:

לאחר הטיפול ברואקוטאן העור יבש ואדמדם , יש לחכות חודשיים וכן להתחיל טיפול ברטאויט כי זה מייצר קולגן יותר איכותי בבסיס הצלקות וממליצה להתמיד בערב 3-4 בשבוע אפשר לשלב גם קרם לחות למשך 5-6 חודשים .