טיפול משמעותי לעור הפנים אצל רופא שאינו פולשני

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

09/10/2016 | 11:14 | מאת: שירה

מעבר לשגרת הטיפוח היומית תזונה, הגנה מהשמש, לחות וכו' פחות מאמינה במוצרים של קוסמטיקאיות מעדיפה רופא עור ואסטתיקה. מה המלצתך לטיפול במרפאה לעור הפנים ולעור שמתחת לעין עיגולים שחורים טיפול סדרתי. טיפול לא פולשני, לא הזרקות, ולא ניתוח יש אנשים שמפחדים ממחטים בפנים מניתוח ולא רוצים להזריק חומרים לפנים. טיפול עם כמה שפחות תופעות לוואי סיבוכים. שהתחזוקה שלו היא אחת למה שנים קיים דבר כזה? לעור פנים של אישה בת 40 - 50 לעור שהוא חסר חיים, טקסטורה לא יפה, לא אחיד קמטים.

09/10/2016 | 21:50 | מאת:

אין טיפול אחת לכמה שנים ! תחזוקה היא ערך חשוב לשמירה על עור נקי , מטופח וקורן. קמטים לא מתמלאים באמצעות משחות , ואין צורך לפחד מהזרקות שיש להן ערך בריאותי מוכח תוכלי להיכנס לאתר של FDA ולראות שהטיפולים מהעידן החדש משפרים את תשתית העור ומעשירה את יצירת הקולגן משפרת את החיות והגמישות של העור . ממליצה להתייעץ פרטני עם רופא עור לקבל חוות דעת והסברים שתוכלי לקבל ולהחליט החלטות טובות לעצמך.

13/10/2016 | 18:28 | מאת:

אין טיפולי קסם עור של 40-50 צריך תחזוקה קוסמטית של סרום כל יום בוקר ערב קרן לחות ,מסנן קרינה חובה . ניתן לקבל בקופה רטין שיכול לעזור לשפר את העור. מילוי של קמטים הוא זריקות וטיפולים .