לכמה שנים מותר להשתמש ברטויט?

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

09/10/2016 | 10:56 | מאת: נועה

שלום אני בת 36 משתמשת בראטויט 0.0025 העור שלי בהיר קצת מנומש נקבוביות פעורות שחורים עור שמן, אקנה לעיתים, פיגמנטציה קלה, שני קמטים במצח, עיגולים שחורים מתחת לעיניים יחסית לא בולט מאוד את הפגמים מסתירה בפודרה וקונסילר ונמקה את הפנים מסכות וקרם לחות והגנה. עור שמן, אקנה לעיתים, פיגמנטציה קלה, שני קמטים במצח, עיגולים שחורים מתחת לעיניים. העור שלי רגיש ולכן מעדיפה לא להשתמש במינון הגבוה יותר של הקרם. שאלתי היא לכמה שנים מותר להשתמש ברטויט שנה שנתיים כל החיים? האם הקרם מדקק את העור? כמה פעמים בשבוע מותר להשתמש? מה תופעות הלוואי מעבר ליובש וקילופים? איזה קרם הרופא יכול לרשום לי להבהרת העור והעיגולים השחורים? שמתי לב שלפעמים מצב העור משתפר ולפעמים עושה לי יובש קילופים נקבוביות בולטות אדמומיות קלה כאשר זה קורה אני מפסיקה לכמה ימים ואז חוזרת לשים בלילה ושמה קרם הגנה בבוקר. חבל שבוקר אחד העור יפה ובוקר אחד העור לא נראה טוב עם הקרם הזה.

09/10/2016 | 21:45 | מאת:

ברטאויט נכון להשתמש לאורך שנים רבות , מתאים לכתמים , לקילוף , עידון צלקות וסימני מתיחה, מגרה יצירת קולגן . כדאי לקבל מרופא עור הנחיות על דרך הטיפול מה למרוח , איך משלבים משחות הבהרה ייעודיות לפי סוג העור , נזקי קרינה , צבע ועוד. הטיפול יותר קילוף לכן שימוש בערב בלבד.