הזרקה לקמט בין הגבות

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

07/10/2016 | 08:56 | מאת: עדי

היי רציתי לדעת האם אפשר להזריק חומצה הילירונית לקמט בין הגבות הדיעוצ חחוקות כי הבנתי שיש שם הרבה כלי דם ואפשר לפגוע בהם. ואם אפשר להמיס חומצה הילירונית במידה ויוצא לא מוצלח? כמו כן רציתי לדעת אם את משתמשת בבוטוקס או דיספורט ? הבנתי שדיספורט חזק יותר ואני מפחדת להזריק בין הגבות שלא יצנח עפעף תודה רבה על צשובתך המהירה

09/10/2016 | 21:39 | מאת:

לקמט בין הגבות מומלץ גם בוטוקס וגם חומצה היאלורונית . כן אני משתמשת גם בבוטוקס וגם בדיספורט . אין כל סיבה לפחד מהשילוב תוצאות יפות מאד.