רטוויט ודומיו ..................

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

05/10/2016 | 06:53 | מאת: רן

רטוויט ואדפרין לפי מה שאמרו לי אמורים לתת אותו האפקט אבל נראה לי שאדפרין כלל לא עושה דבר ואילו רטוויט כן משפיע - האם הגיוני? בנוסף האם רטוויט קרם יגרום לפחות יובש וגרוי מרטוויט ג'ל או מרקם של קרם יתן אותו אפקט כמו אדפרין כלומר לא ישפיע בגלל המרקם?

09/10/2016 | 21:37 | מאת:

רטאויט בריכוז של 0025, 005%, אדפרין בריכוז של 01% והוא משפיע מצוין ופחות מקלף. השימוש צריך להיות מדורג, בשילוב של קרם לחות , ומסנן קרינה כל בוקר . משך טיפול 5-6 חודשים .