פצע בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

26/09/2016 | 16:41 | מאת: בדוי

לפני כמה ימים נהייתה לי על הפנים בליטה כואבת מאוד (הרגיש כאילו כנראה שצומח שם חצקון), שמתי עליו מאתמול בבוקר משחה "רט אויט" ומהר מאוד זה פיתח סוג של "ראש" (מוגלה) של חצקון רגיל.. (למרות שאציין אף פעם לא היה לי חצקון ככ גדול) היום החצקון הזה הטריד אותי וניסיתי לפוצץ אותו ופשוט שכבה ממש עבה של עור התקלפה לי כשניסיתי לפוצץ את החצקון. נשארתי ממש עם פצע גדול וכואב וזה נראה נורא... והחצקון עם המוגלה עדיין קיים. ידוע מה אפשר לעשות כדי שזה יחלים במהרה?.. זה נראה ממש לא אסטתי תודה!

27/09/2016 | 12:26 | מאת:

ממליצה לפנות לרופא משפ]חה או עור לקבל משחה אנטיביוטית . ולא לגעת בפצע !הוא יחלים .