כתם בהיר / לבן באף

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

14/09/2016 | 00:10 | מאת: נוי

שלום אני לא בטוחה אם השאלה רלוונטית לפה אבל אני אנסה אני חיילת ויש לי כאבים באף עוד לפני הגיןס במשרך כבר 4 שנים פחות או יותר הייתי המון פעמים אצל רופא אף אוזן גרון ולא מבינים מאיפה הכאבים .. היה לי פעם עגיל באף וחשבתי שאןלי הכאבים הם ממנו הורדתי אותו אחרי פחןת משנה והכאבים לא חלפו הם מתחזקים ומתחלשים כל פעם בתקופות ושמתי לב לאחרונה בצד של האף שכואב לי שיש לי מעין כתם לבן כזה שמופיע בצורה כזו כמו שבלול פס כזה שמגיע לכיוון החותם של האף יש סיכוי שזה רקמה צלקתית ?

15/09/2016 | 07:51 | מאת:

ממליצה לפנות לרופא עור או פלסטיקאי ,במקביל בדיקת נוגדנים להרפס וחיידקים נוספים.