פילינג קרקפת ודברים דומים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

11/09/2016 | 16:07 | מאת: דקלה

האם פילינג לקרקפת מ: 1. גרגרים או 2. מקרם קרקפת ועיסוי ע'"י ספוג גס שמיועד לרחצה (זה לא ממש ספוג וזה לא הספוג הרך הידוע שהורינו השתמשו בילדותם), עלול לפגוע בשורשי השיער או לגרום לשיער דליל או לקרחת או לנזק אחר? ואיזה נזק?

15/09/2016 | 07:55 | מאת:

פילינג לקרקפת ? הקרקפת שלנו לא צריכה קילוף החשיבות של קרקפת נקייה לא לגרות אותה עם חומרים פעילים רבים כי יכולה להיות הפרשת יתר של חלב. טיפול לעיסוי קל לחיזוק אין בעיה כמו סרום לשער ליצור מעטה ולמנוע חשמל סטטי ששובר את השערות .