פטרת בציפורני הרגליים לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

07/09/2016 | 23:32 | מאת: שי

שלום רב לביתי בת ה-4 יש פטריה בשתי ציפורניים ברגליים מזה מספר חודשים,טופלה בטיפות אגיספור כחודשיים שלושה ובמשחת מנטקס חודש וחצי נוסף ללא הועיל .הרופא המליץ בביקורינו האחרון על לק לוסריל לטיפול במשך כחודש וחצי ועם זה לא יעזור יש לתת טיפול תרופתי בטיפות דרך הפה לשלושה חודשים. האם מותר לילדה בת 4 להשתמש בלוסריל למרות שבהוראות התרופה רשום שזה לגיל 18 ומעלה? האם טיפול תרופתי יכול לפגוע בכבד בגיל קטן כזה ?

09/09/2016 | 08:04 | מאת:

עשיתם בדיקה לפטריות ?

09/09/2016 | 08:27 | מאת: שי

כן,בוודאי. לקחו דגימה מהציפורן ויצא Trichophyton rubrum שם החיידק.