טיפול בצלקות

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

05/09/2016 | 19:55 | מאת: איתי

אני בן 26 סובל מאקנה כבר שנים טופלתי על ידי ראוקטן פעמיים בתקופות שונות,(פעם אחרונה בחודש מאי האחרון ). אני כיום נקי מפצעים אבל יש לי צלקות בפנים ורציתי לשאול אם כדאי ללכת למכונים השונים ולעשות את הטיפולים? אני מדבר על שיטת חימום/ גילוף. השתמשתי במשחת קלו קטן שעזרה מאוד. והאם כדאי להשתמש בתרופות סבתא?

06/09/2016 | 23:55 | מאת:

צלקות לא נעלמות אלא מתעדנות ,משתפרות טיפול בלייזר או גלי רדיו או שילובים נוספים כדאי שיבוצעו עי צוות רפואי עור או פלסטיקה.