טיפול להעלמת צלקות ומיצוק במכשיר EMATRIX

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

25/08/2016 | 13:21 | מאת: טל

שלום, בייעוץ לפני טיפול במכשיר EMATRIX נאמר לי כי להשלמת הטיפול וכן להימנע מכתמים, עלי להשתמש 1. בתכשיר המעכב מלנין 2. בקרם למניעת כויות, איזה קרמים היית ממליצה - אלו הנמכרים אצל חברות הקוסמטיקה יקרים מאד וכן האם אפשרי להתחיל טיפול בתקופה זו או שעדיף בחורף. תודה,

27/08/2016 | 09:27 | מאת:

1- אין העלמת צלקות יש שיפור עידון אך צלקות הן תוצאה של בעיה בריפוי פצע , טכנולוגיה עוזרת לא מעלימה . 2- כל טיפול יוצר סוג של כוויה מבוקרת לכן המרפאה צריכה לתת מענה לאחר הטיפול כפוף לסוג כהוויה ודרכי ריפוי. 3- משחות הבהרה לאחר הטיפול הם חלק מההתוויות וההסבר של הרופא המטפל בך, לפי צבע העור .