פצעים בעקבות גילוח (מתגלח כל כמה ימים)

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

24/08/2016 | 22:08 | מאת: מוטי

שלום רב, אחרי גילוח (משתמש במכונה) מופיעים לי פצעים וחתכים באזור הצוואר העליון. כיצד אפשר להתמודד עם זה. בן 30. תודה רבה.

25/08/2016 | 06:57 | מאת:

ממליצה לעבור לסכין ולא מכונה . יש לרכך את השיער לפני הגילוח עם מרכך שיער לשטוף ולאחר מכן לשים קצף גילוח עשיר באלוורה ולהתגלח . לאחר הגילוח קרם מרגיע . חזרה על התהליך תפחית משמעותית את הפצעים במקביל יש לבקש מהרופא משפחה או עור משחה לטיפול חיצוני בפצעונים שיכולים לצאת . מדעית גילוח יוצר פילינג מכאני וזה יותר בריא לעור.