היפרפיגמנטציה - קרם הבהרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/08/2016 | 17:48 | מאת: רן

כתוצאה מדלקת באיזור בית השחי, (משימוש בדיאורדורנטים לא טובים) נוצר לי כתם חום (היפרפיגמנטציה). בהמלצת רופאה מומחית לאסתטיקה, אני מורח קרם הידרוקוינון 8% להבהרת הכתם (ובתקווה להעלמתו). רציתי לדעת: א. האם חובה למרוח את המשחה יום יום? אם פספסתי ביום אחד או יותר, זה קריטי? (מלבד טיפול איטי יותר, האם יש נזק אם מדלגים אם יום?) ב. הרופאה אמרה לי למרוח את המשחה בלילה, אך אם יש ימים שאני בבית (חופש וכו'), האם אפשר למרוח בבוקר? (יותר נוח, לא נמרח כמו בלילה), או שחייבים רק בלילה? ג. במידה ומותר גם בבוקר - האם מותר למרוח גם בבוקר וגם בערב של אותו היום, לזירוז הטיפול? או שמסוכן? תודה רבה

24/08/2016 | 06:59 | מאת:

ממליצה לקבל הנחיות מהרופאה לגבי אופן הטיפול , דבר שתלוי בריכוז החומרים במשחה .