הסרת שיער מאזור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

01/08/2016 | 19:43 | מאת: ורד

שלום, יש לי פלומה עדינה באזור השפם וכן קצת בפאות בצבע כהה. מסירה גם שנים באפילציה ביתית מאזור הרגלים אבל הצמיחה לא התמתנה ונוצרו בעיקר כתמים וצלקות משיערות כלואות. מה דעתך על שימוש במכשירים ביתים עם קרניELOS , האם יעיל, או עלול להביא לערור אזורים הורמונלים בפנים או לפיגמנטציה? אני מתנגדת לאפילציה משום שבעבר נוסתה והשאירה לי צלקות לא נעימות. אופן אישי שונאת ללכת למכונים ולהפקיד את גופי בידים זרות כשאני לא בשליטה... הרבה תודה

03/08/2016 | 19:56 | מאת:

אם השיער פלומה כל הטיפולים לא יעזרו. אם יש שיער יותר כהה כן אפשר לטפל בתכשירים הביתיים , אין הסרת שיער לצמיתות . אולי כן כדאי לחזור למכון או קוסמטיקאית שיש לך אימון ,או קיבלת המלצות כי עבודה מקצועית כן חשובה .