אדפרין לעומת רטוויט התלבטויות....

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

01/08/2016 | 17:34 | מאת: אלישבע

שלום, שמעתי לאחרונה על האדפרין. מה הייחודיות שלו לעומת רטוויט 0.025 בשיפור האקנה ושינוי לטובה במרקם העור? האם קיימת גם בו פוטו- סנסטיביות? אני בת 38 עם עור בהיר שנראה יחסית צעיר אך עם הרבה כתמי היפר פיגמנטציה (טיפול ממושך בקליגמן שמיתן כל עוד התקיים בזמן). הרבה תודה

03/08/2016 | 19:54 | מאת:

הריכוז שלהם שונה . להתחיל רטאויט 005 למשך חודשיים שלושה ,ולעבור לאדפרין שהריכוז שלו יותר גבוה ולהמשיך עד מאי. כלומר המלצה לכל שנה קלנדרית מאוקטובר עד מאי מאד מומלץ בערד 3-4 בשבוע לא בפתחים { אף עיניים זווית הפה } . חובה מסנן קרינה כל השנה .

04/08/2016 | 14:25 | מאת: אלישבע

האם נכון הדבר? ומדוע למשל עדיף אדפרין אחרי לוקסיט -.0.025 ולא לוקסיט 0.05.? כלומר במה שונים לוקסיט במינון גבוה מאדפרין הן בתחום של אקנה והן כאנטי איגינג?