קמטים באזור הברכיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

22/07/2016 | 00:26 | מאת: טלי

שלום דר מוניקה אלמן, אני ב 37 סה"כ צעירה ויחסית רזה ,אך לאחרונה בתקופה של שנה וחצי העלתי במשקל בין 5-6 ק"ג, ואהי רואה קמטים באזור הברכיים. שאלתי, יש מצב מעודף משקל (כי העליה במשקל התבטאה אצלי גם ברגלים) שנוצרו לי קמטים בברכים? האם דיאטה תעזור?? מה אוכל לעשות בנידון אם לא הפתרונות שאמרתי על מנת להעלים את קמטי הברכיים? תודה מראש

27/07/2016 | 23:00 | מאת:

שינויים שחלים בעור הם ביולוגים וצריך לראות אם יש מצב לטפל או להעלים .

28/07/2016 | 10:19 | מאת: טלי

שלום דר מוניקה , רשמת שניתן להעלים או לטפל.. מה כוונתך? איך להעלים? ואיך מטפלים? כל זאת על מנ שזה לא יהיה.. תודה