חומצות אלפא הדרוקסיות או רטין איי מה עדיף

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

17/07/2016 | 21:37 | מאת: ציפי

שלום רב ראיתי בתוכנית של דר אוז שרופאת עור אמרה ששחומצות אלפא הדרוקסיות כמו חומצה גליקולית וכו מטפלת בקמטים מה עדיף רטאויט או חומצות לקמטים ? או שאולי לשלב את שניהם בבוקר חומצה ובערב רטאויט ? תודה ומה המטרה של חומצות בדיוק? ומה המטרה של רטיו איי תודה

18/07/2016 | 10:42 | מאת:

רטין A ידוע מזה 30 שנה כטיפול מצוין לאקנה לכתמים ואנטי איגינג ,השימוש לאורך שנים ויש גירוי לבניה של קולגן . חומצות אלפה הידרוקסיות מקלפות והן לתקופה לפי הריכוז שלהם. כדאי לדעת שאין משחה להעלמת קמטים כל המשחות עושות קילוף ועידון . התהליך צריך להיות תחת השגחה של מומחה ולקבל הנחיות אישיות .