מילויים בפנים או עדיפות להשמין במשקל?

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

12/07/2016 | 09:33 | מאת: ציפי

שלום רב אני בחורה רזה בת 44 ושאני משמינה הפנים נראות יותר מלאות ויפות האם זה יכול להיות תחליף לבוטוקס או מיוליים או שיש להם תפקיד אחר לפנים ? לתשובתך אודה הבעייה שאני משמינה הפנים נראים טוב אבל זה עושה לי בטן השמנה ביטנית אז אולי להשמין ולעשות שאיבת שומן מהבטן מה את מציעה לי זה הרבה זמן מציק לי הנושא הזה? תודה רבה

16/07/2016 | 19:32 | מאת: שולמית אבן חן

אני בניגוד אלייך לא יכולה להשמין אז פעם בשנה אני משקיעה 10000 שקל ב 4 מזרקים שמעגלים לי את הפנים ועושים לי לחיים וזה נראה מהמם וגם מוריד לי 10 שנים מהגיל ...כי כשאין נפח נראים מבוגרים וזה ממש לא יפה מאוד ממליצה לך לעשות כך אבל תבחרי חומר איכותי שיש לו אישור מחמיר של ה FDA ותלכי רק לרופא ברמה ממש גבוהה