האם יש פתרון להזעת יתר בפנים ובכל חלקי הגוף?

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

23/06/2016 | 01:31 | מאת: אורח

שלום בן 40 אני סובל (לא משהו חדש) מהזעת יתר משמעותית בכל חלק הגוף. מעבר למה שזה מציק ולא נעים, ההזעה בפנים גם גורמת לאי נעימות קשה. אם אני טיפה מתרגש או קצת חם, או קצת מתאמץ, מיד מזיע וזה ניכר מאוד על הפנים שלי, ממש מטפטף. אני לא חושב שיש בעיה מערכתית, כי בדיקות דם כלליות תקינות. זה גם לא קשור לעודף משקל, כי היה לי את זה גם כשהייתי רזה לגמרי. רציתי לשאול, האם יש דברים שיכולים להקל על הזעת יתר כזו? פתרונות של ניתוח וזריקות לא מתאים במקרה שכזה. מה כן יכול לעשות? יש תכשיר כלשהו יעיל ולא מזיק? יש תוספים שהוכחו כיכולים לעזור? מעבר לשאלות הנ"ל, נתקלתי לאחרונה בפרסום על תכשיר בשם SPIRIAL יש את זה בקרם (הם טוענים שזה טוב לכל חלקי הגוף וגם מווסת את הזיעה) ויש בספריי, וגם ברול און לבית השחי. מכיל: Aluminum Hydrochloride 9% - היחיד המאושר ע"י FDA לוויסות הזיעה ללא תופעות לוואי. Allantoin– מרכיב המסייע לשמירה על עור חלק ובריא. Triethylcitrate – בופר המווסת את רמת ה-pH ועוזר לעור להיות חומצי יותר. Glycerine – מסייע להרגעת העור. ללא בושם, ללא אלכוהול וללא פרבן. האם זה מוכר לכם? אני יודע שיש לי רגישות בבית השחי לתכשירים מסויימים, האם התכשיר הנ"ל בטוח לשימוש? תודה רבה

29/06/2016 | 17:01 | מאת:

הזעה בבתי השחי , ידיים ורגלים הם מקומות ממוקדים אשר החומרים על המדפים מאושרים , מתאימים , ביחס אישי לכל אחד. מידת שביעות הרצון היא אינדיבידואלית . לגבי קרפת ואו גב שם הבעיה גדולה יותר , ניתן לבדוק את מוצרי המדף .