קרם רטין A עור פנים תפוזי ומצולק מאקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

11/05/2016 | 16:27 | מאת: סימה

שלום. בביקורי אצל רופא העור ביקשתי מרשם לרטין A. קיבלתי מרשם המכיל רטין A 0.05 בשילוב הידרוקינון ועוד כמה רכיבים (אם אינני טועה אמר לי שנקרא משחת גליקמן, אך לא בטוחה). יש לי כתמי פיגמנטציה ועור תפוז מחוספס וסדוק עקב צלקות ונקבוביות. קראתי שרטין איי מטפל בבעיה, אולם הרופא אמר שרטין איי שנרקח עם יתר החומרים נותן פעילות יותר טובה לעור מאשר רטין איי לבד. המריחה היא יום כן יום לא. בבוקר קרם הגנה. האם למרות שרטין A שקיבלתי לא נטו רטין איי זה פוגם ביעילותו או שזה בדיוק אותו דבר אילו הייתי מקבלת רטין A לבד? מה הקרם עושה לעור פנים תפוזי גס מחוספס עם צלקות אקנה בולטות, ומתי רואים שיפור משמעותי ובולט לעין?

14/05/2016 | 09:21 | מאת:

רטין היא משחה מצוינת לשימוש למשך שנים ! השילוב שקיבלת היא נוסחת קליגמן מומלצת לטיפול במספר בעיות עור וכדרי להשתמש לפי הוראות הרופא עם סבלנות וזהירות משמש .