אדפרין לפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

02/05/2016 | 06:49 | מאת: דנה

קבלתי מרשם לאדפרין מרופא עור בעקבות נזקים על העור שגרמו פצעים וניסיון לעזור. לאחר כיומיים של שימוש נוצרו לי פצעים על הפנים - מן "גולות" בולטות האם זה בגלל האדפרין שהוא אולי יכול לעזור אבל גם יכול להוות טריגר לפצעים ואינפקציה כזו? האם כדאי להפסיק את האדפרין או שיתכן ומדובר מצרוף מקרים ולאדפרין לא יכול ליהיות שום קשר לזה?

02/05/2016 | 22:29 | מאת:

בהחלט יש אפשרות לקשר נסיבתי, ממליצה להפסיק את הטיפול ל4-5 ימים ולאחר מכן לחזור על אזור קטן בשילוב עם קרם לחות , לאחר שבוע- 10 ימים אפשר למרוח רק אדפרין 3פעמים בשבוע חובה מסנן קרינה כל יום כל הימים .