גילוח המשך שאלה - (הקפצה)

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

25/04/2016 | 06:42 | מאת: דני

תודה רבה על התשובה שממנה אני מבין שאת ממליצה על גילוח עם סכין. באיזו תדירות לעור בעייתי כמו שתואר (האם יום יומית ?). בנוסף רשמת שאפשר להתשמש במשחת הרגעה האם יש משהו שאת יכולה להמליץ עליו שהוא גם פעיל - עוזר למנוע דלקת ומרפה פצעים וגם מרגיע? (ועדיף לא מאוד יקר). תודה

25/04/2016 | 07:30 | מאת:

רצוי גילוח יומי , משחה מרגיעה יכולה לביול של סבוקאלם , דר עור,ניבאה,לא בהכרח משחה יקרה טובה יותר. צריך להיות סבלניים כי המצב ישתפר וזה תהליך גם להרגיע את העור .