מספר שאלות לגבי רדיאס

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

07/04/2016 | 13:31 | מאת: גלי

שלום ד"ר, 1.האם ניתן למלא קו לסת ברדיאס לאחר מילוי קל בסטילאג' מדיום, או האם צריך לחכות תקופה עד שהחומר ייספג? (עשיתי מילוי בסטילאג' אבל אני לא רואה מספיק שיפור. הייתי רוצה למלא עוד את קו הלסת וכן את הלחיים). 2. האם רדיאס הוא חומר פחות עדין מחומצה הילארונית? קראתי שלעיתים נוצרים גושים בעקבות מילוי רדיאס. אני בת 42. אציין כי יש לי נפילה קטנה בלבד באזור הלסת. ובלחיים אני רוצה מעט נפח בלבד. אודה לך על תשובה מפורטת ככל שניתן. יום מצוין ותודה.

09/04/2016 | 18:33 | מאת:

בכל הזרקה צריך לדעת שהעור מכיל את החומר אך לא יכול להבטיח מילוי מלא ומדויק ,מבנה הפנים הם מכתיבים את אופן ההזרקה. גושים יכולים להיות בכל הזרקה והם מתפוגגים. תוכלי להתייעץ עם הרופא המבצע להוסיף עוד הזרקה לקבל יותר נפח והכי חשוב שזה יראה טבעי.