שלום.................

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

30/03/2016 | 19:36 | מאת: מאי

בחודש האחרון התחילו לי פצעונים קטנים בפנים. האם יכול להיות לזה קשר שחודש לא לקחתי את הגלולות בשעות סדירות?או שלקחתי אנטיביוטיקת מוקסיפן שלפי מה שהבנתי מבטלת את השפעת הגלולות. והאם יש משהו שאפשר לעשות באמת כדי לטפל בעניין עד כדי העלמה? אשמח להמלצות ספציפיות. תודה רבה!

31/03/2016 | 20:37 | מאת:

אקנה על סוגיו השונים יכול להיות אצל נשים בעיקר אך גם אצל גברים בתקופות שונות. ממליצה פגשיה עם רופא עור לקבל הסבר פרטני וטיפול לפי חומרת הבעיה