המשך לשאלתי עלחומצה הילוראונית מ7/3

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

14/03/2016 | 20:28 | מאת: פעם ראשונה

אז בעצם או כן יכול לתת נפח אבל רק בזריקות??לא הבנתי מתשובתך. והאם תרגילים לפנים יכולים לעזור?http://my-young-face.com/hebrew/exercise/sheki.html האם יש משהו אחר שיכול לפחות למנוע המשך אובדן הנפח בלחיים?איזשהוא קרם טבעי ?כי אי לא משתמשת בשום מוצרי טיפוח -סרומים,קרם לחות וכו'..אפילו לא מבינה למה הם טובים. אבל לאחרונה באמת התחלתי לחשוב שאולי אני צריכה להתחיל בגילי .כדי למנוע קמטים או אובדן הנפח בלחיים..

26/03/2016 | 20:15 | מאת:

תרגילים לפנים אינן נותנים נפח ! נפח הפנים ותומכות הפנים כמו גם השומן הטבעי יורדים עם התבגרות הפנים ,לכן קרם תומך בהעשרת הלחות לעור , הלחות חשובה מאד שילוב של סרום ,קרם לחות מאד חיוניים כל הזמן .אין למנוע קמטים כי קמט הוא כיווץ של עור וריפוין של התת -עור. ממליצה תפני למרפאת עור אסתטית לייעוץ פרטני הסבר ותיאום ציפיות כדי שתוכלי לקבל החלטות טובות בהצלחה.