צלקות קלות-איך להעלימן

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

10/03/2016 | 12:19 | מאת: ורד

לבני בן 18 צלקות שקועות קלות עקב אקנה. הוצע לנו ע"י רופא פילינג באמצעות חומצה היאלרונית. האם פילינג כזה מוכר ויכול להועיל בהעלמת צלקות קלות? תודה ורד

12/03/2016 | 22:47 | מאת:

צלקות אינן נעלמות ! צלקות היא תוצאה של בעיה בריפוי פצע, ניתן לשפר מאד את הצלקות באמצעות לייזר או גלי רדיו או טכנולוגיות משולבות . זה נחלש לפילינג אין פילינג של חומצה היאלרוונית , הרופא התכוון להזרקה של חומצה היאלורונית לצלקות לשפר את איבוד הנפח , ויש צורך לחזור על טיפול 1-2 לשנה .