משחת מופירוסין

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

09/03/2016 | 20:47 | מאת: קרי

שלום, בני בן 5 קיבל משחת מופירוסין לאף בגלל פצעונים שיצאו לו ולא נעלמים , הרופא אמר בגלל שיש לו עור שומני. הגעתי הביתה לאחר שרכשתי את התרופה וכתוב בעלון שהתרופה לא מיועדת לטיפול בעיניים , באף או באזור בו מוחזקות קנולות תוך ורידיות. - מה זה אומר? האם ניתן למרוח לו את המשחה על האף ומעט במחירים כפי שאמר הרופא?

12/03/2016 | 22:45 | מאת:

מופירוצין היא משחה אנטיביוטית מצוינת לעור { לא ריריות } על האף ,או פנים , או עפעף אפשר למרוח הכמות קטנה לפי אופי הבעיה