הסרת קרטוזות סבוראיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

14/02/2016 | 13:00 | מאת: זיו

בוקר טוב יש לי באזור הבטן, מתחת לחזה, בחזה ובגב כתמים חומים שמעט בולטים מעל העור. מבדיקה שעשיתי לפני כשנה הבנתי שמדובר בקרטוזות סבוראיות. הן מאוד מפריעות לי ויזואלית וחלקן (אלה שבאזור קו החזיה) מגרדות ומציקות ואני מעוניינת להסיר אותן. הבנתי שניתן להסיר בחנקן נוזלי אך בשל המיקום והכמות זה יכאב לי מאוד ולא ריאלי לבצע בכל הרבה נקודות. שאלתי היא: האם אין איזו משחה/טיפול חלופי להסרת הנקודות? תודה רבה זיו

14/02/2016 | 23:04 | מאת:

יבלות סבוראיות הן גנטיות ממליצה להתחיל לטפל כזה מתחיל . בצריבה בחומר, מחט חשמלית או חנקן , אין סיבה לדאגה .

15/02/2016 | 10:07 | מאת: זיו

רופא עור לא הציע לי את האפשרויות האלה ולפי מה שהבנתי דרך מכונים פרטיים מדובר בעסק יקר מאוד בייחוד שיש לי כמות