גרד ואדמומיות אחרי גילוח

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

22/01/2016 | 19:05 | מאת: יוסי

שלום, לפני כשבוע וחצי גילחתי את אזור המפשעה והאשכים. מאז יש לי גרד במשפעה (כוונתי ל"בטן תחתונה") ואדמומיות. אני חושש וזה קרה מאחר וגילחתי נגד כיוון הצמיחה. הגרד הוא בעיקר בעת הליכה, אך האדמומיות נשארת שם תמיד, והיא מפושטת ("כתם גדול"). איך ניתן לטפל? האם ניתן למרוח משחת אלוקום (קורטיזון) או שעדיף בטאקרוטן? או שאף אחת מהן אינה מתאימה לאזור שם? אשמח לשמוע מה הטיפול הטוב ביותר. תודה מראש !

28/01/2016 | 22:36 | מאת:

במפשעה יש שערות כלואות ולכן ממליצה אחרי גילוח למנוע הידנות לפנות לרופא עור לקבל טיפול מניעתי , או לעבור להסרת שיער בטכנולוכיה.