צלקות פנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

22/01/2016 | 12:27 | מאת: ציפי

שלום ד"ר, היה לי אקנה בעבר לקחתי ראוקוטן, נותרו לי צלקות ויש לי כמה שאלות. אני ממש רגישה למוצרים אסתטיים אני מפחדת עכשיו גם לשים על הפנים מוצרים חדשים ובייחוד לנקות אותם מנסיון עבר זה גרם לי להרבה הרבה נזקים ופצעונים שיצרו לי את הצלקות, השאלה שלי היא איך אני בודקת איזה מוצרים מנקים את העור ואיזה מכסים את הצלקות מבלי להזיק לפנים שלי שוב, אני לא משתמשת כבר כמה שנים באלכוהול אלא רק בסבון פנים לפעמים אני מרגישה שזה לא מנקה טוב את הפנים לא מספיק, בנוסף אני שמה מייקאפ וזה לא מכסה לי את הצלקות מספיק, איך אני יודעת מה מתאים בלי לחשוש לנסות, האם יש איזשהם מרכיבים למשל שעליי להתייחס אליהם. תודה

28/01/2016 | 22:41 | מאת:

אין סיבה לפחד , צריך לנסות מוצרים היפואלרגנים מחברות מוכרות , בפנים צריך לטפל וצלקות ניתן לעדן ולא להעלים. כדאי שתקבלי עצה מיקצועית .