פטרת עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

18/01/2016 | 11:42 | מאת: אביתר

דוקטור שלום מזה כחודש אני נוטל טרבינאפין כדורים לטיפול בפטרת העור בצידי כפות הרגליים כיוון שמשחות למינהם לא הועילו אך ללא שיפור משמעותי במיוחד אני גם סובל מהזעת יתר ברגליים וכל נעילה של הנעל והזעה בה לוקח אותי 4 צעדים אחורה בהחלמה האם להמשיך עם הכדורים והמשחות (למיסיל) ברגל והאם משחות סטרואידיות עלולות להעביר את הנגעים ברגל שהם עיגול בצד כף הרגל שמתמלא שלפוחיות אחרי נעילה של הנעל והזעה בה ובייבוש וחיטוי פלוס משחות ולהיות יחף העיגול אדום ונקי אך עדיין קיים

22/01/2016 | 11:40 | מאת:

פטרת העור וציפורניים לעתים עקשנית ומעיקה במיוחד לאלו שמזיעים הרבה . לכן להוסיף לטיפול סבון יעודי המצמצם את ההזעה { קונים בפארמים } ולהמשיך את הטיפול שנתן הרופא .