הזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

10/01/2016 | 10:07 | מאת: לילך

שלום ד"ר אני סובלת מעט מכתמי זיעה לאחר שאני הולכת רגיל לעבודה בעודי שקית תיק אני משתמשת ב דאודורנט קרם ספורט של חלבלבין ודאודורנטים של גרינה שזה ל48 שעות וניסיונות של כל מיני דאודורנטים ,הרייח לא חריף אבל יש כתמים בקיצור מרגישה שלא בנוח ואני עובדת עם קהל וכל שניה אני מטורדת עם רואים מרגישים מריחים ולמה יש כתמי זיעה ומה את מציעה לעשות? תודה

13/01/2016 | 21:32 | מאת: דניאלה

לרכוש ביגוד מנדף זיעה שעשוי מבד טכני מיוחד שמאדה כל רטיבות. יש גם תזונה שמעודדת זיעה ותזונה שמצמצמת זיעה.