יבלת בכף הרגל.

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

23/11/2015 | 13:26 | מאת: הילה

ביקרתי אצל מניקוריסטית רפואית, היתה לי יבלת קטנה בכף הרגל, עדיין יש רגישות במקום האם יש מצב שהיא לא הוציאה לי את כל הייבלת כי עדיין כואב לי המקום, או שיש רגישות כלשהיא לאחר הסרת היבלת וזה עדיין קצת כואב באותו מקום, יכול להיות שיש רגישות כלשהיא או לא אמור להיות כאבים לאחר הסרת היבלת תודה על התשובה.

24/11/2015 | 22:27 | מאת:

יבלת לוחצת על סעיפי עצבים תת עוריים ולכן הכאב חד ומטריד, במקביל לפדיקור ממליצה גם התייעצות אצל רופא עור לקבל טיפול נוסף להקלה .