שחורים מתחת לעין, הילרואנית וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

09/11/2015 | 19:11 | מאת: יונתן

שלום אני בן 32 סובל משחורים וממש שקעים מתחת לעין, זה ממש מבגר אותי ומפריע לי ...הבנתי שניתן להזריק שם חומצה הילראונית. השאלה שלי אם אני מזריק זה עלול לפגוע בניתוח לייזר בעיניים להסרת משקפיים שאני רוצה לעשות ? לחלופין, אחרי כמה זמן אוכל לעשות הילארונית אם אעשה ניתוח בעין קודם?(הרופא במכון עינייםן אמר לי חצי שנה זה נראה לי ממש מוגזם) מה עדיף לעשות קודם? האם יש צורך בהרמת עפעפיים גם ?

11/11/2015 | 01:02 | מאת:

11/11/2015 | 09:33 | מאת: יונתן

11/11/2015 | 11:08 | מאת:

ניתוח לייזר מטפל בעדשה. עיגולים שחורים לעתים הם פיגמנטציה אמיתית ולעתים הם השתקפות של כלי דם במרחב של העור עם מבנה נתון של ארובת העין. הזרקה של חומצה האיל ורונית ייעודית לאזור זה מתפיחה את המקום ונותנת מראה יותר מלא, יש צורך לחזור על הפעולה 1-2בשנה. ללא מומלץ סמוך לניתוח , אחרי הניתוח יש להמתין 4 חודשים לפחות לכל פרוצדורה .

11/11/2015 | 22:57 | מאת: יונתן