בוטוקס לבחור בן 32

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

17/10/2015 | 17:46 | מאת: אלכס

ד"ר אלמן שבוע טוב! יש לי קמטוטים בצידי העיניים ובמצח וכן בין הגבות. הקמטוטים מפריעים בעיקר בזמן צחוק כשעור הפנים זז בתגובה של הצחוק... בנוסף קיימים קווים דקיקים סטטיים בכל המקומות שציינתי. האם בוטוקס יוכל לעזור למצב המתואר וכן לבטל את הקווים הדקיקים? לכמה זמן הבוטוקס משפיע? מודה מראש, אלכס.

20/10/2015 | 21:49 | מאת:

אין מניעה לבוטוקס אם יש קמטוטים , בוטוקס מרפה שרירים לכן מומלץ לקמטי מימיקה במניפות העיניים מצח ובין הגבות. השפעה בין 3-6 חודשים .

09/11/2015 | 19:12 | מאת: יונתן