הורדת יבלת מהאף

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

04/10/2015 | 14:36 | מאת: דוד

שלום, אני בן 45, גבוה ורזה, בריא בדר"כ. לפני כמה חודשים יצאה לי מין יבלת על האף וזה מאוד מכער. מישהו אמר לי שאפשר להוריד את זה. אפילו אם זה לא מסכן חיים: זה לא יעשה בור קטן באמצע האף שעוד יותר יכער? איך אפשר להוריד את זה בלי שישאר סימן או אפילו בור קטן על האף? יש איזו משחה? תודה.

06/10/2015 | 21:30 | מאת:

צלקת היא תגובה לכריתה או טיפול כירורגי. יש נגעים שהצלקת לא משמעותית , יש צורך לבדוק מה העמק הנדרש לכריתה , זה אחד המדדים החשובים לאופי הצלקת שתהיה . משחה היא לא מתאימה לבעיה.