כתמים מרט אויט רטין a

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

14/09/2015 | 18:43 | מאת: קלר

שלום אני בת 19 אני לא סובלת מאקנה אלא חצוקנים פה ושם , והרבהה הרבה שחורים באף ולחיים ובסנטר , חבר שלי השתמש במשחה retin a , רט אויט , וזה עזר לו כל השחורים נעלמו. , אני השתמשתי פעם אחת והיה לי העור ממש אדום אז ישר הוצאתי אותו .. לאחר שבוע ניסיתי שוב והעור לא היה אדום , שמתי בצהרים לא יצאתי מהבית כי אני יודעת שאסור לצאת לשמש כל היום הייתי בביתי , לא היה תופעת לוואי , בלילה שמתי שוב !! (ואני יודעת שאסור !!! ) ולמדתי לקח ונהיה לי ישר אדום חזק חזק וישר הורדתי אחרי 20 דק שהבחנתי .. לא שמתי כמות קטנה בכלל שמתי כמות גדולה .. כבר שלושה ימים שהעור מתקלף חזק מאוד ואדמומיות מאוד מאוד חזקה , החצקונים התייבשו חזק , ******ושמתי לב שיש לי כמה כתמים אדומים שלא היו לי על הלחיים ואיי י יודעת אם זה פיגמנטציה או כתמים והאם יעבור לי? בבקשה מה לעשות כדי שיעברו לי הכתמים האדומים שהופיעו יומיים אחרי .. אני ממש מפחדת שזה לכל החיים בבקשה תעזרי לי!!!! תודה !!! והאם אני צריכה להמשיך להתשמש אחרי שכל זה יעבור לי?

15/09/2015 | 09:04 | מאת:

השימוש ברטין A חייב להיות מעט כמותית , בזהירות , ובהדרגה . הקילוף הוא התוצאה הרצויה אך לא בצורת כתמים אלא בקילוף מתון תוך שימור מרקם העור . לפסיק כל טיפול לחודש , לתת לעור להירגע , תמיד להתחיל משחה לקילוף באזור קטן ולא כל יום , לערבב מעט קרם לחות ולהשאיר לזמן של 2-3 שעות ולהסיר , להתחיל שוב אחרי חודש לפי ההוראות או הוראות הרופא שלך .