חמצון שיער גוף לילדה בת 11

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

30/07/2015 | 10:57 | מאת: אלכסנדרה

שלום רב, יש לי ילדה בת 11 והיא מאוד שעירה, בידיים, רגליים, גב.. אני מפחדת להתחיל איתה בטיפולי אינפרה או לייזר כי היא קטנה מדי , שעווה- היא לא תעמוד בכאבים, וגילוח לא בא בחשבון.. חשבתי להתחיל בהבהרה. האם יש לזה תופעות לוואי- מבחינת צמיחה או משהו אחר? איך מומלץ לעשות? באילו חומרים פרט ל jolen ניתן להשתמש? תודה רבה לכל מי שיכול לענות (-:

30/07/2015 | 22:01 | מאת:

אין בעיה בהבהרה , לעשות בזהירות , במרפאתי מתחילים הסרת שיער אחרי גיל 12 .