טיפול ב Grover

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

08/07/2015 | 09:41 | מאת: צ.ח

לאחר גרד שנמשך כ 4 חודשים בדיקת ביופסיה מאשרת שזה Grover. מעבר למשחות אנטי היסטמינים וסטרואידים, מה הטיפול המומלץ לריפוי וממה רצוי להימנע ( סוגי מאכל, פעילויות גופניות וכיו"ב)?

11/07/2015 | 19:31 | מאת:

הגישה הטיפולית במחלת גרובר היא שילוב של סטרואידים , עם משחות אנטיביוטיות לפי חומרת הפריחה והגרד. שילוב אפשרי אחר היא מתן כדורים לגרד ואנטיביוטיקה , רצוי להימנע מגירוי יתר של העור , אפשר להתעמל אך לא עם בגדים צמודים מדי ורק כותנה .