שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

13/06/2015 | 18:29 | מאת: בר

לפני כשבוע קניתי סרום מאיץ צמיחה לגבות של חברת האיפור ארדל..המוצר פשוט הדביק לי את השיערות בגבות כמו דבק ולאחר מכן במשך כל השבוע לא הפסיק לנשור מהגבות שיער..שטפתי את החומר מהגבה(יש חתיכה שהדבק פשוט לא יוצא). אני ממש דואגת כי עכשיו הגבה פשוט בחצי יותר דקה מקודם וחסרת שיער..האם השיער שנשר יהיה חייב לצמוח ולחזור לעצמו כמו מלפני? ומה בערך קצב הצמיחה של השיער באיזור הגבות? יש משהו שמומלץ לעשות כדי לשפר את המצב? אני ממש לחוצה:( תודה רבה רבה מראש!

18/06/2015 | 22:18 | מאת:

במצבים כאלו כדאי לתת מנוחה לאזור הוא יעבור שיקום , זמן משוער 3 חודשים