הסרת שיער ע"י IPL נזקים לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

10/05/2015 | 15:56 | מאת: שרונה

האם ידוע על נזקים לטווח ארוך לאחר הסרת שיער במכשיר IPL אם זה במכון ואם זה במכשיר ביתי? כוונתי לסרטן ולנזקים פחות קשים אך אסתטיים כמו שיעור יתר בעתיד וכו'.

11/05/2015 | 21:20 | מאת:

הבזקי אור ולייזר הם הטיפולים הטובים להסרה והפחתת שיער .אין קשר לסרטן , זה לא בטווח הקרינה המייננת . שיער יכול לחזור במהלך כל חיינו , ללא קשר לטיפול .

14/05/2015 | 10:38 | מאת: שני

היי שרונה, כמו שהרופאה אמרה באמת זה לא עושה קרינה מסוכנת. לגבי נזקים קוסמטיים אני קניתי עכשיו מכשיר ממש טוב שחברה שלי המליצה לי עליו של ויט (בסופר פארם) שהוא ממש טוב ולא עושה תופעות לוואי. ודרך אגב - אף חברה לא יכולה להבטיח 100 הסרת שיער לצמיתות כי לא קיים דבר כזה עם ההורמונים והשינויים שהגוף שלנו עובר. אניווי, המכשיר הזה לא עושה שיעור יתר, רק דברים טובים.