קמטוטים בשפה עליונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

06/05/2015 | 17:31 | מאת: שרון

שלום, אני משתמשת מס' שנים בקרם רטויט - מאד מרוצה. עדיין - הקמטוטים מעל הפה (וגם קצת תחתיו) מתרבים (לעומת יתר הפנים שנשארו די חלקים). 1. הריכוז המקסימלי של הרטינול ברטוויט - 0.05%. האם קרמים מחו"ל בריכוז גבוה יותר (1%) - יעשו עבודה טובה יותר? 2. יש פתרונות אחרים לקמטוטים האלו? תודה!

08/05/2015 | 08:38 | מאת:

ממליה להמשיך עם הרטאויט , משחה מעולה כל השנה למעט יולי אוגוסט . לקמטוטים הזרקות משפרות מאד וגורמות לפתיחה של הקמט מומלץ אם זה מפריע לך .