הסרת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

02/05/2015 | 23:16 | מאת: רותי

ידוע לי כי הסרת שיער בלייזר לא נעשית או בעצם לא כדאי לבצע באיזורים הורמנלים כגון פנים וכתפיים ? האם זה נכון ! במידה וכן האם אינפרא אדום יעיל יותר במצבים אלה? יש לי שיער פלומתי בבטן ובגב תחתון וזה נורא מציק ואני תוהה איך בנות אחרות מסתדרןת עם העניין והאם שיזוף יכול לעזור בהבהרת השיער הפלומתי ?

02/05/2015 | 23:18 | מאת:

שיער פלומה בהיר לא מגיב טיפול לייזר או IPL ושמש כן מבהירה אך יכולה לגרום לנזקים מידיים ועתידים . במידה והשיער כהה יותר אין מניעה לא בפנים וכמו כן גב בכתפיים.