סוגי חוטים-רוסים וקוריאנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

10/04/2015 | 22:25 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך, אני מעוניינת להגיע אלייך לבצע עיצוב הסנטר באמצעות חוטים יש לי נפילות בשני צידי הסנטר(אני בת 58) מעיון באינטרנט כתוב שישנם שני סוגים , הקוריאני והרוסי, מה ההבדל ביניהם ? ובמה את משתמשת ? האם יש שטפי דם לאחר הטיפול??

13/04/2015 | 22:13 | מאת:

החוטים הקוראנים מאד בטוחים , בהם אני משתמשת , בהכנסת החוטים בהחלט יכול להיות שטף דם, כי דוקרים את העור גם זריקה של בוטוקס או מילוי יכולים להיות כרוכים בשטף דם קטן שעובר . בדרך כלל אין . תופעות אלו הינן חולפות , החוטים משפרים את הגמישות של העור ונותנים אפקט הרמה , חומרי מילוי משפרים את הנפח ומגרים יצירה של קולגן איכותי ,

14/04/2015 | 16:12 | מאת: שלי

15/04/2015 | 21:52 | מאת: מיכל

תודה ל תשובתך דר , אשמח לדעת מה שם החוטים בהם את משתמשת האם סילואט ?? גם אני שמעתי שהם מעולים . מחדירים מעט חוטים והם מחזיקים מעמד שנתיים . החוטים הקוריאנים מחדירים הרבה חוטים והם מחזיקים מעמד חצי שנה . אשמח לתשובתך .