נקודות אדומות

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

26/02/2015 | 08:36 | מאת: ארז

<p>לאחר הסרת שיער בלייזר או ipl יש בתוך העור שארית של שיער שעוברת פירוק בעקבות החימום נקודות אדומות מסביב לזקיק השערה הם ברב המקרים כלי דם . אלו לא נעלמים .</p>

26/02/2015 | 09:14 | מאת: ארז

לא מדובר בכתמים האדומיםשמקיפים את השיערות ימים ספורים לאחר הטיפול, מדובר בנקודות קטנטנות שחורות.

26/02/2015 | 09:34 | מאת:

לאחר הסרת שיער בלייזר או ipl יש בתוך העור שארית של שיער שעוברת פירוק בעקבות החימום נקודות אדומות מסביב לזקיק השערה הם ברב המקרים כלי דם . אלו לא נעלמים .