קרם עינים לעור יבש

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

24/02/2015 | 20:43 | מאת: שקד

שלום רב אני סובלת מעור יבש מאוד סביב העינים וכל קרם עינים שקניתי צרב ושרף לי מאוד. ניסיתי למרוח שמן זית אך הוא יצר לי קילופים בעור. האם יש משחה רפואית ייעודית לטיפול בעור עינים יבש?

26/02/2015 | 08:55 | מאת:

יובש בעור מסביב לעיניים יכול להביע על אלרגיה , כדאי לבדוק רופא עור או אלרגולוג. עד אז תבדקי אם יכולה להשתמש במשחות כמו דרמסילק או צטומקרוגול ללחות בלבד. אלו משחות לעור יבש - לא תרופה . ממליצה לא להתאפר ולא לשים לק עד הבירור.