משחה ועזרה לקמטים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

16/02/2015 | 23:02 | מאת: טליה

האם במשחת אדפרין יש רטין A ? כיצד החומר משפיע על העור? לי נתנו אותו לפצעים שיוצאים לי לפעמים אבל נראה לי שגם לקמטים על הדרך היא משפיעה האם כך?.. האם עם שימוש במשחה אני יכולה לעשות הזרקות של בוטוקס לאחריה או מילוי?? האם גורמת לנזק? אני פשוט מפחדת שלא תעשה לי נזק אם אשים אותה ו/או שבגללה לא אוכל לעשות בוטוקס או מילוי קמטים.והכי חשוב איך היא עוזרת לי עם קמטים, מעלימה? מפחיתה? תוך כמה זמן? בבקשה אשמח לתשובה שתבהיר לי את השאלות ששאלתי. תודה מראש

17/02/2015 | 23:20 | מאת:

רטין אואדפרין זה אותו דבר רק בריכוזים שונים , מותר למרוח רב ימות השנה . לגבי הזרקות אין קשר ,ניתן לשלב בין הזרקות למשחה בפיקוח רופא עור , רטין נחשב כטיפול מאד מוצלח ומוכר להפחית קמטים , כתמים ובניית קולגן בתוך העור