פצעי בגרות בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

15/02/2015 | 00:20 | מאת: אנונימי

היי מוניקה, אני בן 17 מתאמן המון בחדר כושר ואוכל ממש בריא . אין לי הרבה פצעי בגרות אבל עדיין יש קצת וזה מעצבן כי לכל מי שאני מכיר עבר. השאלה שלי מניסיונך באיזה גיל בערך פצעי הבגרות יעברו ומה את ממליצה לעשות או איזה משחה או תכשיר לשים במטרה שיעבור לגמרי, תודה רבה מראש

17/02/2015 | 23:15 | מאת:

אקנה הוא תהליך דלקתי הנובע מסיבות שונות , נטייה, הורמונים, גדילה והתבגרות , גנטיקה, אוכל מזג אויר , מצב רוח . כדאי לבדוק מול רופא עור אם שילוב של משחות יכול לעזור. לעתים צריכים כדורים כדי לעזור למדר את הבעיה . ויש מקרים שהבעיה חוזרת למרות כל הטיפולים

18/02/2015 | 13:59 | מאת: עוד שאלה בנושא

מפני זיהומים כמו מוס לקטופיל וכו'..האם יש צורך בנוסף לשנות משהו "פנימי" כמו תזונה/ויטמינים? תודה רבה