מתיחת גבות ע"י חוטים ממליצה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

09/02/2015 | 21:24 | מאת: יעלי

עברתי הרמת גבות עם חוטים ואני בהחלט ממליצה על הטיפול שעבר במהירות ובקלות ואפילו בלי תופעות לוואי !!! בהחלט העלה לי במספר מילימטרים את הגבות והעפעפיים !!

10/02/2015 | 21:36 | מאת: אורית

נמאס לי מהבוטוקס , האם זה תחליף להרמת הגבות במקום בוטוקס ?

13/02/2015 | 18:52 | מאת:

בוטוקס נחשב כטיפול טוב לחלק העליון של הפנים כלומר מצח , בין הגבות וזוויות העיניים . עם זאת כדי לא לשנות את המנח של הגבות חוטי תפירה נספגים עדינים מסוגלים להרים ולתת מצח יורת מתוח . את החוטים מחדירים באמצעות מחט עדינה ואי נוחות קטנה , יש לחדש אותם אלד ל7-8 חודשים .